SPARSA

GADGETS

EMODOU

SEIZOENSVERKOOP

SPARSA

3 studenten volgen hun droom en starten in 2015 een eigen brouwerij. Vandaag bestaat het assortiment uit 6 fantastische bieren. Sparsa, een bier met karakter, energiek en feestelijk. Het bier om uw festiviteiten sprankelend en gezellig te (her)starten! Gebrouwen en gebotteld in Niveze, een klein dorpje op de hoogten van Spa, Sparsa is het bier van Spa, ambachtelijk, pittig en bij uitstek feestelijk. Je kan van onze SPARSA genieten in de KLETSBAR, LA REINE SUCRE, CAFFE GUSTO en DE SURFCLUB HOUTHALEN.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

GADGETS

DE WERELD VAN EMODOU

MILO, een knuffel als geen ander om kinderen (0-7 jaar) te begeleiden.

Hallo, ik ben Milo, de kleine neushoorn! Ik ben een Doudou, een knuffeldoekje, maar een beetje anders… Natuurlijk ben ik heel zachtaardig, ik ben knuffelbaar, ik ben een teder, klein vriendje voor de kleintjes. Maar bovenal ben ik ontworpen om jou, ouder, grootouder, zorgzame vriend of professional uit de vroege kindertijd te helpen. Ik help je om kinderen te begeleiden in bepaalde stadia. Ik help je die allemaal te doorlopen, zeker als er moeilijkheden ontstaan op vlak van het begrijpen van emoties, het zachtjes begeleiden van een moment van scheiding met een ouder, of het liefdevol ondersteunen van een kind dat de scheiding van zijn ouders ervaart. Voor baby’s of voor oudere kinderen ben ik al een echt leuk en leerzaam hulpmiddel. Er zijn 3 concepten en thematische boxen om te ontdekken…

Véronique Legros

 Huisarts, werkzaam in de palliatieve zorg en opgeleid in hypnose

“Ik zie heel vaak hoe de uiting van emoties bij patiënten zorgt voor een algemeen welzijn dat geen enkel medicijn kan evenaren. Het is een feit dat het fysieke lichaam en het emotionele lichaam nauw met elkaar verbonden zijn, het is belangrijk om voor beide te zorgen. Emoties laten ervaren en ze vervolgens beheersen zodat ze niet kristalliseren in de vorm van fysieke kwalen is essentieel om in beweging te blijven en verder te gaan op het pad van het leven. Emodou is een originele en speelse aanpak, aangepast aan kinderen. De knuffels en de boeken die erbij horen, helpen om de emoties eenvoudig onder woorden te brengen. Het bevordert essentieel leren van jongs af. Het ondersteunt in harmonie te leven, met iemands diepe wezen. In een wereld in voortdurende verandering en permanente versnelling helpt het de teugels van iemands leven te leiden.

.

Catherine Kurts

 Klinisch psycholoog gespecialiseerd in kinderen

“Wat in de psychologie een overgangsobject wordt genoemd, of vaker “het knuffeltje”, heeft een zeer belangrijke functie in de psychologische ontwikkeling van het kind. Het stelt hem symbolisch in staat om de overgang tussen zichzelf en zijn externe omgeving te maken en geleidelijk te leren de twee te onderscheiden. Op dezelfde manier vertegenwoordigt het de continuïteit van de emotionele en veilige band met iemands ouders in afwezigheid van hen. Het stelt hem dus in staat om de emoties, die hij in verschillende situaties kan voelen, te kalmeren. Daarom is het essentieel dat het kind vergezeld kan worden door zijn knuffeldoekje, op welke plaats dan ook. Erg bewust van het belang van de functies van het knuffelspeelgoed in de psychologische ontwikkeling, en het emotionele welzijn van het kind werd het Emodou-project ontwikkeld”.

ONZE VERLICHTING

BINNENVERLICHTING

BUITENVERLICHTING

OUTLET-KOOPJES